Popular Posts

 

marți, 6 iulie 2010

Thermaltake prezinta noua carcasa Element V NVIDIA Edition


Producătorul american de componente si accesorii PC Thermaltake a lansat Element V NVIDIA Edition, o nouă carcasă proiectată pentru utilizarea împreună cu cele mai performante plăci grafice Nvidia Fermi GTX400, în configuraţii SLI, 3-Way SLI sau QUAD SLI.

Răcire avansată

Thermaltake Element V NVIDIA Edition este livrată împreună cu 6 ventilatoare – unul de 200 mm (cu LED), poziţionat în zona superioară, unul de 120 mm poziţionat în zona din spate, două frontale, fiecare de 120 mm (unul cu LED şi unul simplu) şi unul lateral de 230 mm (cu LED) pentru răcirea plăcilor grafice.

De asemenea, Thermaltake oferă standard un ventilator pentru răcirea placilor video configurate în mod 3-Way SLI sau QuadSLI, care funcţionează la o viteză de 5200 rpm.

Pe lângă acestea, utilizatorul mai poate instala un ventilator de 200 mm în zona superioară şi alte 2 ventilatoare de 50 mm pentru evacuarea aerului produs de plăcile grafice.

Turaţia ventilatoarelor cu LED este variabilă şi poate fi controlată prin intermediul unui Fan Controller integrat, acesta permiţând utilizatorului sa aleagă o viteză de rotaţie cu un raport optim între silenţiozitate şi airflow. De asemenea, pe panoul frontal putem regăsi un buton pentru schimbarea culorii LED-urilor.



Spaţiu interior şi conectivitate

Thermaltake Element V NVIDIA Edition permite adăugarea a până la 5 unităţi optice de 5.25” şi 7 hard disk-uri. Carcasa este livrată si cu un slot special care faciliteaza instalarea unităţilor SSD în format 2,5”.

Produsul pune la dispoziţia utilizatorului o serie de conectori frontali – 4x USB 2.0, 1x eSATA şi 2x audio – unul pentru căşti şi unul pentru microfon.

Disponibilitate

Carcasa Thermaltake Element V NVIDIA Edition va fi disponibilă în România în al trilea sfert al anului 2010 la un preţ recomandat de 219 USD.

VIZUALIZATI PRODUSE EMAG

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu


Features-Content

Imbraca-te cu Originals.ro
 

New Posts

Bookmark and Share Ziarul

My Service

EDUKID.ro
eMAGazin | Template Petak Umpet © 2009 Gallery Template Ajah by ireng_ajah. Supported by Free Money Info and Product and Service