Popular Posts

 

joi, 8 iulie 2010

Acer introduce noul sistem de gaming Predator


Gigantul taiwanez Acer, producător de electronice și periferice PC a anunțat noul sistem de jocuri Predator, adresat gamerilor care doresc să ruleze până și cele mai recente jocuri la detalii vizuale maxime.

Aspire “Predator” AG7750, după numele său complet, va fi livrat împreună cu cele mai performante procesoare de la Intel, printre care și modelele i7 Quad Core. Pe partea de grafică, sistemul va implementa soluții NVIDIA GTX470, în configurații cu până la 3 plăci conectate în mod 3-Way SLI. În funcție de model, sistemul poate fi livrat împreună cu 12 GB RAM DDR3, suficient pentru cele mai pretențioase jocuri ale momentului. De asemenea, unele configurații pot fi livrate împreună cu două Hard Disk-uri SATA de 1,5 TB, ce asigură un spațiu generos pentru stocarea jocurilor și datelor utilizatorilor.

Carcasa este una special construită de Acer, aceasta beneficiind de un design impunător (cu forme ascuțite și tonuri de negru și portocaliu), pe măsura numelui sistemului și a performanței acestuia.

În cazul în care doresc, utilizatorii pot să atașeze 3 monitoare 3D, pentru o configurație specială de gaming, NVIDIA 3D Vision Surround.

Noul sistem Acer Predator va fi disponibil în magazine în a treia parte a anului la un preț de pornire de 1999 USD.
VIZUALIZATI PRODUSE EMAG


Bookmark and Share

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu


Features-Content

Imbraca-te cu Originals.ro
 

New Posts

Bookmark and Share Ziarul

My Service

EDUKID.ro
eMAGazin | Template Petak Umpet © 2009 Gallery Template Ajah by ireng_ajah. Supported by Free Money Info and Product and Service