Popular Posts

 

duminică, 4 iulie 2010

MSI prezintă U160DX – netbook cu autonomie de 15 ore


Producătorul taiwanez de componente PC și electronice MSI a lansat noul U160DX – un netbook cu autonomie de lucru de până la 15 ore.

Performanțe

Noul U160DX dispune de o platformă tipică netbook-urilor, cu procesor Intel ATOM N455 și suport pentru până la 2 GB RAM DDR3 – memorie suficientă pentru aplicaţiile de Office, E-mail, Navigare pe internet etc.

Conectivitate și Multimedia

Ecranul folosit este unul de tip LCD LED, cu o diagonală de 10.1 inchi și rezoluție 1024×600 pixeli., De asemenea, în funcţie de configuraţia aleasă produsul poate fi livrat împreună cu un modem 3G, un modul Bluetooth, difuzoare stereo şi un sistem de operare Microsoft Windows 7 Starter.

Autonomie

În funcție de model, netbook-ul vine standard cu o baterie în 3 celule sau cu una în 6 celule ce asigură sistemului o autonomie de până la 15 ore la o singură reîncărcare, chiar și cu Wi-Fi și 3G activate. Și ca să facem o mică paralelă – cine își imagina un asemenea nivel de portabilitate în urmă cu 5-10 ani?

Noul MSI Wind U160DX va fi disponibil în magazinele din țară în al treilea sfert al anului.
VIZUALIZATI PRODUSE EMAG

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu


Features-Content

Imbraca-te cu Originals.ro
 

New Posts

Bookmark and Share Ziarul

My Service

EDUKID.ro
eMAGazin | Template Petak Umpet © 2009 Gallery Template Ajah by ireng_ajah. Supported by Free Money Info and Product and Service