Popular Posts

 

vineri, 9 iulie 2010

Monitor LED Acer X193HQLb, 18.5'', Wide




Monitorul subtire si atractiv de 18.5" (47cm) cu ecran lat, ofera un raport calitate pret excelent, aducand consumatorului cele mai noi tehnologii de afisare precum managementul de contrast adaptativ si timp scurt de raspuns pentru o performanta fara cusur. X193HQL utilizeaza tehnologia LED alb, facând acest monitor LCD nu numai atractiv si puternic, dar, de asemenea, eficient energetic. X193HQL asigura confortul pentru o utilizare de durata. Avand o rama argintiu inchis stralucitor si o baza neagra usor rotunjita, acest model aduce un plus de stil contemporan in orice casa.

Tehnologia LED alb
Prin utilizarea tehnologiei LED alb, monitorul X193HQL minimizeaza suprafata folosita. Pâna la 68% consum redus de energie, durabilitate mai mare si materiale lipsite de mercur, ceea ce duce la economii mari si conservare a resurselor de energie naturii.

Managementul de contrast adaptativ Acer
X193HQL beneficiaza de o rata de contrast fara precedent de 8,000,000:1, care permite livrarea celui mai înalt nivel de claritate si de detaliu disponibil astazi. Aceasta descoperire revolutionara este facuta prin intermediul sistemului de management de contrast adaptativ Acer (“Adaptive Contrast Management”), care presupune implementarea de tehnologii avansate ce conduc la o calitate uimitoare a imaginii prin analiza si ajustarea imaginilor cadru cu cadru, prin optimizarea contrastului, prin sporirea detaliilor si gradatiilor, chiar si în scene luminoase sau intunecate.

Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesoriiEDUKID.ro

VEZI OFERTE PENTRU CASA TA

Bookmark and Share

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu


Features-Content

Imbraca-te cu Originals.ro
 

New Posts

Bookmark and Share Ziarul

My Service

EDUKID.ro
eMAGazin | Template Petak Umpet © 2009 Gallery Template Ajah by ireng_ajah. Supported by Free Money Info and Product and Service