Popular Posts

 

marți, 20 iulie 2010

Logitech introduce noul sistem audio surround Z506


Producătorul elvețian Logitech a anunțat noul sistem audio Z506, adresat persoanelor iubitoare de filme, muzică și jocuri ce doresc o experiență audio surround la un cost accesibil.

Conectivitate

Z506 pune accentul pe conectivitate, utilizatorul având posibilitatea să conecteze sistemul fie la calculator, fie la alte dispozitive (precum MP3 Player-e, CD-Player-e sau console de jocuri – Playstation 2, 3, Xbox 360 sau Nintendo Wii), cu condiția ca acestea să dispună de ieșire audio de tip Jack 3,5 inchi sau RCA.

Toate cablurile necesare pentru conectică sunt livrate de producător.

În cazul în care conectați la sistem o sursă de semnal Stereo, acesta se va ocupa în mod automat de convertirea semnalului audio în mod 5.1.

Putere și calitate audio

Sistemul oferă o putere totală de 75W RMS repartizată astfel: Subwoofer – 27 W, sateliți frontali – 2 x 8W, satelit central – 16W și sateliți spate – 2 x 8W. Răspunsul în frecvență declarat de producător este unul bun: 45 Hz – 20 kHz. De menționat și faptul că fiecare satelit dispune de difuzor propriu pentru înalte, ceea ce inseamna ca sunetul este echilibrat, chiar si la volum mare.

Disponibilitate

Sistemul audio Logitech Z506 dispune de o garanție de 2 ani și va putea fi regăsit în magazinele din țară spre sfârșitul acestei veri, la un preț recomandat de 99,99 USD.

Originals.ro - Magazin online cu adidasi, haine si accesoriiEDUKID.ro

VEZI OFERTE PENTRU CASA TA

Bookmark and Share

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu


Features-Content

Imbraca-te cu Originals.ro
 

New Posts

Bookmark and Share Ziarul

My Service

EDUKID.ro
eMAGazin | Template Petak Umpet © 2009 Gallery Template Ajah by ireng_ajah. Supported by Free Money Info and Product and Service